Euro-Cablage: 

Kwaliteitsvolle oplossingen en producten voor projecten in sectoren zoals industrie , energie , tertiaire , bouw, telecom, petrochemie, zonnepanelen , windmolens, gasexplosie risicosites, ...

Bekijk onze diensten

Polyester elektriciteitskasten

In tegenstelling tot alu elektriciteitskasten, zijn voor sommige elektrotechnische projecten van industriële omvang polyester behuizingen van de installatie meer geschikt.

Polyester elektriciteitskasten zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen. De kasten kunnen i.f.v. de noden van het project zowel binnen als buiten geïnstalleerd worden.

Offerte elektrische behuizing

Voor diverse projecten industriële elektriciteit levert Euro-Cablage kwaliteitsvolle kasten en behuizingen in polyester. Contacteer ons voor bijkomende informatie en/of een vrijblijvende offerte op maat.

Euro-Cablage: polyester elektriciteitskasten


About Euro-Cablage

De firma Euro-Cablage te Elewijt, opgericht in 1991, is een dynamische onderneming en biedt een brede waaier van producten en diensten aan voor een verscheidenheid van industriële doeleinden zoals elektrische schakelborden, kasten en panelen, sturingen en automatisering, visualisatie, onderdelen voor aandrijving, besturing, beveiliging en controle.

Euro-Cablage biedt een uitgebreid gamma van hoogtechnologische activiteiten en elektrotechnisch performante producten.