Euro-Cablage: 

Kwaliteitsvolle oplossingen en producten voor projecten in sectoren zoals industrie , energie , tertiaire , bouw, telecom, petrochemie, zonnepanelen , windmolens, gasexplosie risicosites, ...

Bekijk onze diensten

Electrical Engineering

De dienst electrical engineering van Euro-Cablage verzorgt naast onderzoek en standaardisatie het ontwerp en de autocad tekenwerken m.b.t. eenvoudige en meer complexe elektrische schema's.

Op de engineering afdeling wordt steeds naar geschikte oplossingen en lay-outs gezocht voor maximale kwaliteit, efficiëntie en veiligheid. Met het ontwerp van elektrische schema's op maat, biedt Euro-Cablage kwaliteitsvol maatwerk voor industriële projecten elektriciteit.

Elektrische schema's

Industriële elektrische installaties

Als ervaren partner in industriële projecten, biedt Euro-Cablage tevens diensten m.b.t. onderzoek aan.
Voor onze klanten zoeken we graag de meest gepaste oplossing op maat, afgestemd aan de behoeften en noden van de industriële elektrische installatie.

Elektrische borden op maat

Ook voor het ontwerpen van elektrische borden op maat en standaardisaties bieden we onze expertise aan.
Onze engineers bouwen verdeelborden voor diverse toepassingen in energiesector , industrie sector , petrochemie, telecom, windmolens , zonnepanelen , automatisering, sturing, ...

Contacteer Euro-Cablage voor bijkomende informatie.

euro-Cablage - Electrical engineering

About Euro-Cablage

De firma Euro-Cablage te Elewijt, opgericht in 1991, is een dynamische onderneming en biedt een brede waaier van producten en diensten aan voor een verscheidenheid van industriële doeleinden zoals elektrische schakelborden, kasten en panelen, sturingen en automatisering, visualisatie, onderdelen voor aandrijving, besturing, beveiliging en controle.

Euro-Cablage biedt een uitgebreid gamma van hoogtechnologische activiteiten en elektrotechnisch performante producten.