Euro-Cablage: 

Kwaliteitsvolle oplossingen en producten voor projecten in sectoren zoals industrie , energie , tertiaire , bouw, telecom, petrochemie, zonnepanelen , windmolens, gasexplosie risicosites, ...

Bekijk onze diensten

Elektrische installaties

Euro-Cablage in Elewijt stelt naast (op maat gemaakte) producten elektriciteit tevens zijn professionele diensten m.b.t. elektrische installaties van grotere (industriële) elektriciteitsprojecten voor.


Onze ervaren techniekers 

Schema's nieuwe elektriciteit

Ook voor het uitwerken van geheel nieuwe elektro-technische projecten kan je op Euro-Cablage rekenen.
Onze electrical engineering-afdeling verzorgt het uitwerken van complete elektriciteitsplannen van het uittekenen van het elektrische schema tot het bepalen van de laatste component.

De installatie on-site wordt vervolgens verzorgd door onze ervaren specialisten.

Offerte industriële elektriciteit

Contacteer Euro-Cablage geheel vrijblijvend voor bijkomende informatie en/of een offerte industriële elektriciteit op maat.

Euro-Cablage - offerte elektrische installatie


About Euro-Cablage

De firma Euro-Cablage te Elewijt, opgericht in 1991, is een dynamische onderneming en biedt een brede waaier van producten en diensten aan voor een verscheidenheid van industriële doeleinden zoals elektrische schakelborden, kasten en panelen, sturingen en automatisering, visualisatie, onderdelen voor aandrijving, besturing, beveiliging en controle.

Euro-Cablage biedt een uitgebreid gamma van hoogtechnologische activiteiten en elektrotechnisch performante producten.