Euro-Cablage: 

Kwaliteitsvolle oplossingen en producten voor projecten in sectoren zoals industrie , energie , tertiaire , bouw, telecom, petrochemie, zonnepanelen , windmolens, gasexplosie risicosites, ...

Bekijk onze diensten

Over Euro-Cablage

De firma Euro-Cablage  te Elewijt , opgericht in het jaar 1991 , is een dynamische onderneming en biedt een brede waaier van producten en diensten aan voor een verscheidenheid van industriële doeleinden zoals:

Flexibel & professioneel

De voornaamste troeven van de firma Euro-Cablage bvba zijn flexibiliteit en vakkundigheid. Het opvolgen van de recente ontwikkelingen en vernieuwingen in technologieën zijn cruciaal in deze competitieve sector. 

Sterk in elektrotechniek

Daar Euro-Cablage bvba een uitgebreid gamma van hoogtechnologische activiteiten en elektrotechnisch performante producten aanbiedt, kan zij als volwaardige partner bij de klant aanzien worden. 

Kwaliteit primeert

Kwaliteit, in de ruimste zin van het woord, wordt bij Euro-Cablage bvba gezien als primaire doelstelling in deze klantgerichte bedrijfsstrategie. Op een optimale kwaliteit naar de klant toe te garanderen, dienen de  volgende basisprincipes in acht genomen te worden:
Euro-Cablage bvba streeft naar optimale werkomstandigheden waarbij veiligheid tijdens de werken in het atelier of buiten en gezondheid en het welzijn van haar werknemers primeren.

Arbeidsveiligheid

Om arbeidsveiligheid te realiseren, reikt de firma Euro-Cablage bvba haar medewerkers de nodige middelen, opleiding en ondersteuning aan. Er wordt getracht voor alle betrokkenen de risico’s te beperken en ongevallen, schade groot of klein en elke aanzet tot  vervuiling en rommel absoluut te vermijden.

Diensten & producten industriële elektriciteit

Electrical engineering

Onderzoek,  ontwerp & standardisatie in toepassingen van industriële elektriciteit
Verdeelborden
Elektriciteitskasten & panelen
Seriewerken
Klemmenstroken, aansluitingen, ...

Elektrische installaties
Maatwerk elektriciteit
Gas & explosie

Elektrische installaties geschikt voor (gas-)ruimten met verhoogd explosierisico


About Euro-Cablage

De firma Euro-Cablage te Elewijt, opgericht in 1991, is een dynamische onderneming en biedt een brede waaier van producten en diensten aan voor een verscheidenheid van industriële doeleinden zoals elektrische schakelborden, kasten en panelen, sturingen en automatisering, visualisatie, onderdelen voor aandrijving, besturing, beveiliging en controle.

Euro-Cablage biedt een uitgebreid gamma van hoogtechnologische activiteiten en elektrotechnisch performante producten.